Vippi.fi kokemuksia

VIPPI.FI KOKEMUKSIA

27.5.2024 - Pikalainavertailu

Vippi.fi on yksi Suomen suosituimmista ja nopeimmista pienlainasivustoista. Saat lainapäätöksen käytännössä heti hakemuksen jätettyäsi – ja rahatkin tilillesi tuota pikaa. Tällä reseptillä Vippi.fi on palvellut suomalaisia asiakkaitaan menestyksekkäästi jo yli kymmenen vuoden ajan, eli laina-alan osaamista ja kokemusta sen riveistä ainakin löytyy.

Vippi.fi:n verkkosivuilta ja blogista löydät myös monipuolista tietoa sekä laina- että kulutusasioista yleensä. Sivustoa voikin olla hyödyllistä käydä selaamassa vaikka et juuri nyt olisikaan ottamassa lainaa.

Sopiiko Vippi.fi sinulle?

 • Kaksi erilaista lainatuotetta: Pienempi joustoluotto ja suurempi kulutusluotto
 • Runsaasti maksuaikaa kohtuullisilla koroilla
 • Salamannopea lainapäätös - Rahat tilille nopeasti
 • Lainan määrä maksimissaan 2000€
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Takaisinmaksuaika 12kk – 65kk
 • Pienet takaisinmaksuerät eivät kaada talouttasi
 • Korko 19% - 19%
 • Huonot puolet: Kulutusluoton takaisinmaksuaika on minimissään 13 kuukautta jopa kaikkein pienemmille lainasummille

Vippi.fi on helppo ja selkeä lainapalvelu

Vippi.fi tarjoaa kaksi selkeää tuotetta, joilla molemmilla on oma kohderyhmänsä. Voit verrata näitä tuotteita heti Vippi.fi:n etusivulta löytyvällä laskurilla. Näet helposti lainan kulut ja kuukausierät jo ennen hakemuksen täyttämistä.

Joustoluotto sopii pienempään rahan tarpeeseen ja sen nostomäärä on 100 – 2 000 €. Lainan takaisinmaksuaika on nimensä mukaisesti joustava, ja myöskin lisänostojen tekeminen onnistuu, eli tämä palvelu toimii hieman luottokortin tapaan. Maksat luonnollisesti korkoa vain siitä luoton määrästä, jota kulloinkin olet hyödyntänyt.

Kulutusluotto sopii suurempaan rahan tarpeeseen ja sitä voi nostaa tuhannesta eurosta aina kymmeneen tuhanteen euroon asti. Maksimilaina-aika suurimmalle lainasummalle 10 000 € on peräti 88 kuukautta, eli 7 vuotta ja 4 kuukautta.

Huomaa, että kulutusluotto poikkeaa joustoluotosta kahdella tapaa lainan minimi- ja maksimimäärän lisäksi. Koko hyväksytty lainasumma nostetaan asiakkaan tilille yhdellä kertaa. Lisäksi takaisinmaksuaika on ennalta määrätty, ja se on vähintään 13 kuukautta.

Luotettava lainasivusto

Suomalainen Vippi.fi on yksi Saldo Finance Oyj:n tarjoamista lainapalveluista. Se kuuluu Tact Group -konserniin, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa.

Tact Group on perehtynyt monenlaisiin talous- ja rahoitusalan palveluihin sekä niiden automatisointiin. Niinpä lainapalveluiden tarjoaminen on vain yksi sen monista osaamisalueista.

Saldo Finance Oyj on toiminut vuodesta 2006 ja peräänkuuluttaa toiminnassaan läpinäkyvyyttä ja reiluutta.

Korko ja kustannukset

Joustoluoton minimikuukausierä on yhteensä vain 49 € minimilainasummalle 100 €. Maksimilainasumman 2 000 € minimikuukausierä on puolestaan 99 €. Lainanhoitokulua maksetaan 0,01% per lainapäivä, kuitenkin korkeintaan 150 € vuodessa. Joustoluoton nimelliskorko on 19,9 % ja todellinen vuosikorko hieman lainan maksuajasta riippuen noin 29,6 %. Lainasta ei peritä erillistä avausmaksua.

Kulutusluoton nimelliskorko vaihtelee lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen 13,9 % ja 19,9 % välillä. Myös henkilökohtainen maksukykysi ja taloudellinen tilanteesi saattaa vaikuttaa sinulle myönnetyn luoton ehtoihin. Todellinen vuosikorko on 21,3 % – 29,5 %. Myöskään kulutusluottotilin avaamisesta ei peritä erillistä maksua.

Vippi.fi:n lainojen korot ovat riippuvaisia sinulle lähetetystä henkilökohtaisesta tarjouksesta. Luethan siis lainaehdot huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Molempiin Vippi.fi:n lainatyyppeihin saa myös lisäpalveluita. Mikäli tiukempi rahatilanne yllättää, voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta tai normaalin kuukausieräsi puolittamista peräti 3 kuukauden ajaksi. Nämä ja muut vastaavat muutokset maksavat 5 € / kerta. Huomaathan kuitenkin, että lyhennysvapaat kuukaudet nostavat aina lainasi kokonaiskuluja kyseistä palvelumaksua enemmän. Niinpä niitä ei tulisi pitää ilman painavaa syytä.

Yleisiä tietoja

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Vain yksi laina yhtä tilinumeroa ja henkilöturvatunnusta kohti

Huomaa, että Vippi.fi voi syytä ilmoittamatta hylätä lainahakemuksesi mikäli se katsoo, että et täytä sen kelpoisuusvaatimuksia. Rahoittajan sinusta tekemä riskiarvio on aina tapauskohtainen.

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Vippi.fi saa erityismaininnan loistavasta asiakaspalvelustaan, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Voit ottaa yhteyttä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatissakin, joskin sähköposteja luetaan vain tiettyinä aikoina.

Sähköposteihin vastataan arkipäivinä klo 7:00 – 21:00 ja viikonloppuna klo 10:00 – 18:00. Viestin saa perille lähettämällä sen osoitteeseen asiakaspalvelu@vippi.fi

Puhelinpalvelu ja chat ovat aina auki. Tavoitat Vippi.fi:n numerosta 010 219 5500. Lisäksi mieltä askarruttavia asioita voi tarkistaa usein kysytyistä kysymyksistä.

Omalaina yhteenveto

Vippi.fi on mielestämme yksi tämän hetken parhaista pikalainojen tarjoajista. Sen kaksi erillistä tuotetta on hiottu loppuun asti, minkä vuoksi ne sopivat useimmille kuluttajille. Lisäksi tarjolla olevien lainasummien skaala on hämmästyttävän laaja. Vippi.fi onkin ennen kaikkea juuri suomalaiseen luottotarpeeseen erikoistunut yritys, jonka asiakaspalvelu päivystää jatkuvasti vain yhden puhelinsoiton päässä.

Lisäpisteitä hienosti toimivasta verkkosivusta, jolta kaikki tarvittava tieto löytyy vaivattomasti. Myös selkeät lainatuotteet helpottavat juuri itselle sopivan luoton valintaa merkittävästi, vaikka matematiikka ei olisikaan lempiaineesi. Hyvää on myös se, että lainojen lisäpalvelut kuten esimerkiksi eräpäivän muuttaminen tai lyhennysvapaan kuukauden pitäminen eivät ole kovin kalliita alan yleiseen hintatasoon verrattuna. Useimmat lisäpalvelut maksavat Vippi.fi:ssä 5 € / kappale. Muut rahoittajat nimittäin veloittavat usein samasta tehtävästä vähintään tuplamäärän euroja.

Pikalainavertailu logo

Pikalainavertailu on suomalainen pikalainojen, jousto- ja kulutusluottojen vertailupalvelu. Keräämme sivustollemme suomessa toimivien luotonantajien lainatuotteita ja esittelemme niiden kulurakennetta, korkotasoa ja voimassaolevia tarjouksia siten, että kuluttajan on helppo vertailla eri lainatuotteiden kokonaishintoja. Palvelu ei välttämättä sisällä kaikkia Suomessa saatavilla olevia lainoja, eikä näin ollen kuvasta kokonaisvaltaisesti luottomarkkinoita. Sivusto voi saada myönnetyistä lainoista tai lainahakemuksista komissioita.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme laatua ja kuuntelemme aktiivisesti sivuston käyttäjiä. Mikäli teillä on mielessänne jokin kehitysidea, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@pikalainavertailu.info

© 2024 Pikalainavertailu