Rahalaitos kokemuksia

RAHALAITOS KOKEMUKSIA

1.6.2024 - Pikalainavertailu

Rahalaitos on vuodesta 2011 asti toiminut ammattimainen ja kotimainen lainanvälityspalvelu, jonka käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Tunnettuna ja vastuullisena laina-alan toimijana se tarjoaa luotettavia vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainoja puolestasi.

Voit hakea sinulle sopivia lainoja erilaisten hakusanojen avulla. Löydät Rahalaitoksen palvelusta monenlaisia vaihtoehtoja, kuten autolainaa, pikalainaa, remonttilainaa ja kulutusluottoa. Lisäksi palvelun avulla voit hakea lainojen yhdistämistä ja sitä kautta esimerkiksi päästä eroon pikavippikierteestä.

Rahalaitoksen avulla voi hakea vakuudetonta ja takauksetonta lainaa jopa 60000 euroon asti. Sivusto antaa myös tietoja luottokorteista ja lainojen kilpailutuksesta yleisellä tasolla. Rahalaitoksen palvelu on suunnattu kuluttajien lisäksi myös yrittäjille, joille löytyy erillinen lainalaskuri ja omat lainoihin liittyvät yhteistyökumppanit. Erityismaininnan Rahalaitoksen sivu saa usein kysyttyjen kysymysten osiosta, joista löydät runsaasti hyödyllistä tietoa.

Lyhesti sanottuna Rahalaitoksen nettisivut ovat oikea lainanhakijan tietopankki. Lisäksi etusivulta löytyvällä laskurilla voit helposti lähettää tarjoushakemuksen monelle taholle samalla kertaa. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Voit vertailla laskurilla myös erilaisia lainasummia ja lainan takaisinmaksuaikoja, sekä sitä kuinka ne vaikuttavat myönnettävän lainan tai luoton korkoihin.

Sopiiko Rahalaitos sinulle?

 • Luotettava, suomalainen lainojen vertailu- ja kilpailutussivusto.
 • Lainatarjouksia sekä yksityishenkilöille että yrittäjille
 • Saat samalla hakemuksella kymmeniä tarjouksia
 • Luottoa jopa 60000€
 • Ensimmäiset tarjoukset minuuttien sisällä ja kaikki viimeistään 24 tunnin sisällä
 • Takaisinmaksuaika 12kk – 240kk
 • Voit hakea tarjouksia yhteishakijan kanssa
 • Korko 4,19% - 20%
 • Huonot puolet: Ei alle 500€ tarjouksia

Tarjoukset Rahalaitokselta jopa minuuteissa

Rahalaitos kilpailuttaa lainat ja luotot puolestasi. Sillä on myös erityisiä sopimuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa – se siis tarjoaa omia palveluita. On mukava huomata, että Rahalaitos opastaa kuluttajaa laina-asioissa selkeästi ja reilusti. Se helpottaa lainan hakemisen vaivaa huomattavasti, vaikka sinun tuleekin toki tehdä lopullinen työ – Eli valita lainoista itsellesi paras.

Rahalaitoksen nettisivu sopii oikeastaan kaikille, jotka hakevat lainaa tai tarvitsevat jonkinlaista luottoa. Vaikka et päätyisikään ottamaan lainaa, voit aivan hyvin tarkistaa, millaisia tarjouksia saisit juuri nyt. Sivustolla vierailu auttaa siten sinua myös siinä tapauksessa, että haluat hoitaa lainaneuvottelusi itsenäisesti.

Rahalaitos tekee yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa

Rahalaitoksen yhteistyökumppaneiden lista on vakuuttava. Mukana on pankkeja ja vakuutusyhtiöitä. Yhteistyökumppaneiden julkinen listaaminen itsessään herättää myös luottamusta.

Listalta löytyvät esimerkiksi MasterCard, Yritysluotto.fi, Ferratum ja vakuutusyhtiö AXA. Myös sivustolta luettava asiakaspalaute kertoo avoimuudesta. On ilahduttavaa nähdä, että ihmiset ovat käyttäneet Rahalaitoksen palvelua esimerkiksi entisten lainojensa onnistuneeseen kilpailuttamiseen.

Rahalaitos on osa Eone Oy:tä, joka on vuodesta 2001 rakentanut sähköisiä palveluita niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Rahalaitos mainitaankin usein kotimaisen lainanvälityksen ja lainojen kilpailuttamisen edelläkävijänä. Sillä on lisäksi Bisnoden korkein luottoluokitus AAA.

Taloustietoa ja turvaa lainanhakijoille

On mukava huomata, että Rahalaitoksen sivuilla tarjotaan laaja-alaisesti tietoja lainoista, luotoista ja pikavipeistä. Löydät sivuilta esimerkiksi luottokorttitietoutta sekä apua lainojen yhdistelyyn.

Lisäksi Rahalaitos tarjoaa omaa Maksuturva -nimistä vakuutusta, joka turvaa taloutesi yllättävissä tilanteissa, kuten työttömyyden aikana.

Korko ja kustannukset

Rahalaitos on lainojen vertailupalvelu, jonka kautta voit saada lainatarjouksia kätevästi monesta paikasta samalla kertaa. Siksi näiden tarjousten korot ja kustannukset myös luonnollisesti vaihtelevat.

Katso Rahalaitoksen laskurilla, millaisia mahdollisuuksia tällä hetkellä on tarjolla. Lisäksi sivusto auttaa sinua hahmottamaan, millaista lainaa tai luottoa oikeasti tarvitset. Olisiko paras vaihtoehto luottokortti? Vai sittenkin ihan oikea laina?

Koska Rahalaitoksen kilpailuttamien lainojen maksuajat ja määrät vaihtelevat niin suuresti, on tässä mahdotonta antaa tarkempaa kuvaa niiden kokonaiskustannuksista.

Yleisiä tietoja

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Voidaksesi saada henkilökohtaisia lainatarjouksia Rahalaitokselta tulee sinun ilmoittaa henkilötunnuksesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä työsuhteesi laatu
 • Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Voit ottaa Rahalaitokseen kätevästi yhteyttä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin yhteydenottolomakkeella.

Lainojen siirtoajat riippuvat lainantarjoajasta. Useimmat Rahalaitoksen kumppaneista lupaavat rahoja tilille jopa saman päivän aikana. Tarjoukset puolestaan saat sähköpostiisi jopa minuuteissa.

Rahalaitos yhteenveto

Rahalaitos saa raatimme arvostelussa kirkkaasti parhaat pisteet. Ne tulevat asiantuntemuksen ja läpinäkyvyyden lisäksi siitä, että Rahalaitos tarjoaa pakollisten yksityiskohtien lisäksi tuhdin annoksen taloustietoa sitä tarvitsevalle. Sivusto on lisäksi kaunis katsoa, ja kaikki tarvittava löytyy helposti sopivalta paikalta. Jopa sivuston alapalkista löytyy tiedonjanoiselle lisää luettavaa ja vertailtavaa.

Pieni miinuspinna Rahalaitokselle siitä, että lainojen todellisen vuosikoron maksimia ei ilmoiteta sivulla lainkaan. Toisaalta asiakkaan tulee tarkistaa korot joka tapauksessa itse huolellisesti saamistaan tarjouksista.

Kaiken kaikkiaan Rahalaitos kuuluu kuitenkin lainapalveluiden kermaan. Luotettava, monipuolinen ja hyvin toimiva palvelu, joka erittelee ja kuvailee erilaisia lainoja asiantuntevasti ja pitkällä kokemuksella.

Pikalainavertailu logo

Pikalainavertailu on suomalainen pikalainojen, jousto- ja kulutusluottojen vertailupalvelu. Keräämme sivustollemme suomessa toimivien luotonantajien lainatuotteita ja esittelemme niiden kulurakennetta, korkotasoa ja voimassaolevia tarjouksia siten, että kuluttajan on helppo vertailla eri lainatuotteiden kokonaishintoja. Palvelu ei välttämättä sisällä kaikkia Suomessa saatavilla olevia lainoja, eikä näin ollen kuvasta kokonaisvaltaisesti luottomarkkinoita. Sivusto voi saada myönnetyistä lainoista tai lainahakemuksista komissioita.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme laatua ja kuuntelemme aktiivisesti sivuston käyttäjiä. Mikäli teillä on mielessänne jokin kehitysidea, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@pikalainavertailu.info

© 2024 Pikalainavertailu