Bondora kokemuksia

BONDORA KOKEMUKSIA

13.6.2024 - Pikalainavertailu

Bondora on netissä toimiva lainantarjoaja, joka myöntää pienlainoja aina 10000€ asti. Se mainostaa itseään helppona ja nopeana toimijana, mikä osoittautuu nettisivuja tarkasteltaessa paikkansa pitäväksi väitteeksi. Bondora.fi:n etusivulta käy nimittäin ilmi, että lainatarjouksen saa jopa minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Sivuston käyttö on toden totta helppoa. Rekisteröidyt ensiksi Bondoran palveluun, jätät lainahakemuksen, ja sitten todennat henkilöllisyytesi verkkopankin kautta sopimusta allekirjoitettaessa. Bondoran lainojen korot ovat minimissään vain 100%.

Bondora tarjoaa niin pikalainaa, joustoluottoa kuin lainojen yhdistelyäkin. Minimilainasumma on 100€. Mitä suuremman summan tarvitset, sitä pienemmät korot sille voi neuvotella. Toki korkojen muodostuminen riippuu myös takaisinmaksuajan pituudesta ja henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi. Lisäämällä lainahakemukseen tiliotteesi voit saada lainaa edullisemmilla ehdoilla. Se pidentää hakemuksen käsittelyaikaa, mutta parantaa saamiasi tarjouksia. Niinpä hakemusvaiheessa kannattaakin olla hiukan kärsivällinen.

Hyvää Bondorassa on ehdottomasti nettisivuilla navigoinnin vaivattomuus. Koko lainaprosessi on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi. Kaikki tärkeät tiedot on myös ilmoitettu avoimesti, joten luethan sivut kunnolla läpi ymmärtääksesi, mistä lainan kokonaiskustannukset muodostuvat.

Sopiiko Bondora sinulle?

 • Sopii sekä pieneen että suurempaan rahan tarpeeseen
 • Lainasummat 100€ – 10000€
 • Äärimmäisen nopea: Saat lainaa jopa minuutissa
 • Aina henkilökohtainen tarjous
 • Takaisinmaksuaika 12kk – 72kk
 • Korko 9,9% - 29,86%
 • Huonot puolet: Pienlainojen kulut voivat nousta hyvinkin korkeiksi

Joustavaa lainaa Bondoran kautta

Hajosiko auto tai pesukone? Kun rahantarve ilmenee yllättäen, voi pieni paniikki hiipiä mieleen. Mitäs nyt, kun palkkapäiväänkin on vielä kaksi viikkoa? Juuri tällaiseen tilanteeseen Bondoran laina sopii.

Lisäksi Bondoran lainat sopivat laajempaan ja suunnitellumpaan rahantarpeeseen, koska myönnettävä maksimimäärä on kohtuullisen suuri. Muista vertailla lainatarjousta muiden rahalaitosten vastaaviin, jotta löytäisit niiden joukosta juuri itsellesi parhaiten sopivan. Vasta hakemuksen jättämällä näet juuri sinulle tarjotut ehdot, joten etukäteen ei voi sanoa mikä laina olisi sinulle paras.

Voit hakea Bondoralta lainaa kätevästi verkossa tai jopa mobiilipuhelimella. Hakemuksen täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Käytä myös sivulta löytyvää lainalaskuria. Saat samalla napinpainalluksella useamman lainatarjouksen.

Tarjoukset saatuasi sinulla on 72 tuntia aikaa päättää haluatko hyväksyä niistä jonkin. Mikäli et vie hakemusta loppuun, eli allekirjoita sitä verkkopankissasi, raukeaa lainatarjous automaattisesti. Voit siis rauhassa kokeilla millaista lainaa saisit, ilman että sinun tarvitsee vielä tehdä lopullista lainapäätöstä.

Korko ja kustannukset

Bondoran kautta haettua lainaa voi käyttää aikaisempien lainojen yhdistelyyn, mutta itse Bondorasta otettuja erillisiä lainoja ei voi yhdistää. Tarkistathan siis huolellisesti, että uusi lainasi todella tulee entisiä halvemmaksi. Tarkista myös hakemuksesi lainamäärä huolella, jotta et varmasti joudu myöhemmin ottamaan lisää lainaa. Se nimittäin nostaisi lainan kuluja.

Korot ja kulut riippuvat nostettavan lainan määrästä sekä takaisinmaksuajasta. Koska lainasta menee sopimuspalkkiota sekä vuosimaksua (kumpaakin maksimissaan 150€ vuodessa) tulevat suuret lainat pieniä halvemmiksi. Niiden todelliset vuosikorot jäävät maltillisiksi suhteessa lainasummaan.

Saat lainaa jopa 72 kuukauden ajalle. Todelliset takaisinmaksuajat riippuvat sopimuksestasi ja lainatusta summasta. Toki voit maksaa lainaa takaisin myös huomattavasti nopeammin, jolloin lainan kokonaiskustannukset ovat pienemmät.

Yleisiä tietoja

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet Euroopan unionin tai Sveitsin kansalainen
 • Asut pysyvästi Euroopassa tai Sveitsissä
 • Et ole poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö
 • Pystyt tunnistautumaan Trustlyn kautta verkkopankissasi – Sinulla on siis suomalainen pankkitili
 • Lisäksi täytät luotonantajan asettamat muut luottokelpoisuuden vaatimukset

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Bondora.fi on Bondora AS:n Suomen sivuliike, joka on toiminut Suomessa 16 vuotta.

Se tarjoaa asiakastukea viidellä kielellä: suomeksi, englanniksi, viroksi, espanjaksi ja venäjäksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@bondora.com

Lainapäätökset tehdään jopa minuutissa, mutta joskus niiden arvioimiseen voi mennä maksimissaan kaksi pankkipäivää. Päätöksentekoaika riippuu antamistasi tiedoista.

Bondora yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Bondora on mukiinmenevä lainantarjoaja. Sen arvosanaa nostaa nettisivujen selkeyden lisäksi se, että sen palveluehdot ovat lähes kokonaisuudessaan julkisesti tarkasteltavissa. Lisäksi lainattavan summan joustavuus miellyttää, sillä se vastaa hyvin erilaisiin lainatarpeisiin. Niin pienet kuin keskisuuretkin lainat hoituvat näppärästi Bondoran kautta.

Pikalainavertailu logo

Pikalainavertailu on suomalainen pikalainojen, jousto- ja kulutusluottojen vertailupalvelu. Keräämme sivustollemme suomessa toimivien luotonantajien lainatuotteita ja esittelemme niiden kulurakennetta, korkotasoa ja voimassaolevia tarjouksia siten, että kuluttajan on helppo vertailla eri lainatuotteiden kokonaishintoja. Palvelu ei välttämättä sisällä kaikkia Suomessa saatavilla olevia lainoja, eikä näin ollen kuvasta kokonaisvaltaisesti luottomarkkinoita. Sivusto voi saada myönnetyistä lainoista tai lainahakemuksista komissioita.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme laatua ja kuuntelemme aktiivisesti sivuston käyttäjiä. Mikäli teillä on mielessänne jokin kehitysidea, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@pikalainavertailu.info

© 2024 Pikalainavertailu